Gokkasten Top 10

Onze gokkasten top 10 is een van de leukste en spannendste plekken om op gratis of betaalde fruitautomaten of online video slots te spelen. We hebben een selectie gemaakt van verschillende aanbieders, die nu in onze gokkasten top 10 staan, en diverse partijen waarvan wij denken dat ze ten eerste hartstikke veilig zijn, ten tweede leuke en mooie spellen aanbieden en ten derde volledig Nederlands zijn zodat jij en ik, mochten er vragen zijn, direct in het Nederlands de klantenservice aan kunnen schrijven of mailen. Omdat het tegenwoordig ook nog eens moeilijker wordt om goed en slecht te kunnen onderscheiden vonden wij het tijd worden om een gokkasten top 10 te maken die niet alleen hartstikke leuk is, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om gratis online te gokken. Verder hebben wij natuurlijk ook naar de layout en de spelmogelijkheden gekeken. Een van onze eisen, voordat wij een gokkasten top 10 maakten, was dat er ook een bonusspel of een vervolgspel aan vast moet zitten. Denk dan bijvoorbeeld aan extra rollen die boven de basisrollen staan. Er natuurlijk diverse manieren om een gokkasten top 10 in elkaar te zetten, maar dat vonden wij het belangrijkst.

Gratis Gokkasten top 10

Door onze zoektocht om een goede gokkasten top 10 te vinden zijn wij allerlei verschillende aanbieders tegengekomen, grote, kleine, nieuwe maar ook oude. Ook waren de formaten en spelen altijd anders en was er niet een waarvan wij dachten dat wij die eerder gezien hadden. Ook zijn wij verschillende spelen tegengekomen zoals online video slots en natuurlijk de oer-oude gokkasten van aanbieders zoals Fruitluck. Dat is trouwens een ander verhaal, deze partij is enorm goed in het repliceren van bestaande gokkasten die je vroeger natuurlijk tegen het lijft bent gelopen in je buurt cafe of plaatselijke cafetaria en wellicht in je eigen mentale gokkasten top 10 staan. Maar er is een groot verschil met toen en nu, met eentje waarbij je fysiek op de knoppen drukt en een waarbij je met je muis klikt en dat is dat je nu gratis kan spelen!

Nu kun je zomaar een automaat kiezen uit de gokkasten top 10 en bij wijze van spreken urenlang spelen zonder dat ook maar iemand er iets van zegt. Besef wel dat als je er geld op wint dat het dan speel geld is en dat het in de termen van de aanbieder, play for fun heet. Maar dat neemt niet weg dat het toch belangrijk is om eerst te ontdekken of een specifiek geval uit de gokkasten top 10 jouw ding is. Het is namelijk heel belangrijk om eerst uit te proberen, soort van try before you buy. Daarom geven wij ook altijd als advies, speel eerst een minuut of 5 tot 10 gratis om te proberen of jouw keus uit de gokkasten top 10 wel degelijk zoveel speelplezier brengt als dat je verwachtte. We kunnen je nu wel op voorhand melden dat dat vaak het geval is en dat je soms zonder dat je de tijd doorhebt urenlang kunt spelen, wat het spel niet minder leuk maakt. Dus daarom als je een keus hebt gemaakt uit de gokkasten top 10, probeer hem eerst gratis uit.

Waarom de Gokkasten top 10

Het is vaak zo op het internet dat je uit alles kan kiezen. Er is enorm veel keus in alles, zelfs in onze gokkasten top 10 kun je kiezen uit, juist, 10 verschillende gokkasten. Vergeet daarbij niet dat we ook nog eens een gokkasten top 20 hebben die uit 20 verschillende online gokkasten bestaat en waaruit je trouwens kan kiezen of je gratis speelt (zonder tijdslimiet) of dat je speelt voor geld door bijvoorbeeld geld over te maken via iDeal of de telefoon pakt om in te bellen of zelfs een sms kan sturen om credits te kopen die je dan weer kan gebruiken om te gokken voor geld nadat je een keus hebt gemaakt uit de gokkasten top 10. Moeilijk is het niet, het spreekt allemaal voor zich maar het is wel belangrijk dat je eerst even goed rondkijkt voordat je een keus maakt om te spelen voor geld.

Dat hebben wij namelijk ook gedaan. Voordat wij een gokkasten top 10 maakten hebben we eerst rondgekeken welke aanbieders er waren en waarom die goed genoeg waren om genoemd te worden. Want zoals we in dit stuk al begonnen, je hebt tegenwoordig bijna teveel keus. En dat maakt het niet gemakkelijker, en vooral niet in het wereldje van het online gokken en online video slots. Er is enorm veel keus, en iedereen wil een graantje meepikken maar niet iedereen heeft een gokkasten top 10. Teveel online casino's of gratis gokkasten aanbieders willen meedoen en mensen veel aanbieden. Maar soms is teveel niet goed en daarom is het goed om toppers te maken, een gokkasten top 10 of zelfs een 20 is goed om mensen zoals jij een goed beeld te geven wat er op dit moment speelt en hoe het ingedeeld is en, inderdaad, waaruit je kan kiezen. Geen zorgen, wij hebben al dat werk al voor jou gedaan en bieden jou daarom de toppers aan waarvan wij vinden dat die leuk zijn en dat je er minimaal gratis op kan spelen. Want nogmaals, we blijven het zeggen dat het belangrijk is om eerst gratis te spelen voordat je uberhaupt verder denkt. Wil je sowieso kiezen uit alleen maar voor play money spelen dan kun je naar onze speel gratis gokkasten pagina waar we een keus hebben gemaakt uit de leukste gratis gokkasten.

Gokkasten top 10, voor geld?

Kun je ook voor geld spelen als je een keus hebt gemaakt uit de gokkasten top 10? Jazeker dat kan. Sowieso zijn er als eerst verschillende manieren om een keus te maken uit de gokkasten top 10. Je kan kiezen of je een layout, dus hoe hij eruit ziet, goed is of er goed uitziet. Maar je kan ook kijken of de aanbieder iets voor je is. Als je dat eenmaal hebt besloten en hebt gespeeld voor play money en je wil een stapje verder dan is de keus snel gevallen voor het spelen voor geld.

Als eerst valt natuurlijk de keus op een van de tien uit onze gokkasten top 10. Daarna kun je klikken cashier, de knop die zich linksonder bevindt, en dan klikken op spelen voor echt geld. Daar heb je de keus om te storten via iDeal (wat enorm gemakkelijk is en direct op je spelersaccount staat) of je hebt de keus uit telefoneren of smsen. Het telefoneren is heel gemakkelijk, er komt een nummer te staan in het scherm wat je moet bellen en een code, als je die code in hebt gevoerd kun je direct beginnen met spelen! Het smsen is ook heel gemakkelijk, ook hier kies je eerst uit de gokkasten top 10, dan krijg je een code en die sms je om het aantal credits te krijgen wat je hebt besteld. Dus kies snel uit de gokkasten top 10 en veel plezier!